OviBlog

Hírek

Gyermeknapi programok a Kertvárosi Óvodában

2015. június 14.

Gyermeknapi programjaink keretében kedden Tibi bohóc érkezett az óvodába. A rossz idő miatt a csoportszobában adta elő mulatságos műsorát, amit a gyerekek nagyon élveztek. Délután minden óvodásunk egy hajtogatott lufit vihetett haza. Volt pillangó, kutya, nyuszi, zsiráf, virág.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC01603DSC01605DSC01609OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pénteken aszfaltrajz versenyt szerveztünk az óvoda előtt, a Darányi utcában. Témája, a Pegazus Bábszínházban látott Vándorsárkány című előadás volt. A kisebbek azt rajzolták, amit akartak, amit tudtak. Nagy igyekezettel dolgozott minden kisgyerek, aminek jutalma egy jégkrém volt. Délután mindenki egy szélforgót vihetett haza, amit az óvó nénikkel közösen készítettek el.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Mindenki nagyon várta már a hétfői csúszda és ugráló vár érkezését. A csoportok fél órát tölthettek el egy- egy helyen. Ennyi idő alatt jól el is fáradtak. Ebéd után senkit sem kellett altatni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jár a lábam, jár a kezem, és én ezt észre sem veszem. Óvó néni olykor rám szól: Elég már a mocorgásból! Aludni kell, vagy épp enni, de oly nehéz jónak lenni.